Projectes

OBRES, AMPLIACIONS I REFORMES. Projecte i documentació tècnica de les obres.

Projectes/documentació técnica d’expedients.

  • d’obres: ampliació, modificació, reforma, rehabilitació, etc.
  • d’activitats, mediambientals i obertura.
  • de legalitzacions.

El disseny i la redacció de de la documentació necessària per la tramitació de llicències i/o autoritzacions i l’execució del projecte en qüestió. Així com la supervisió del procés de tramitació i execució.

Estudi de seguretat i salut o estudi bàsic de seguretat i salut.

Els principis i mesures de seguretat que s’han de preveure durant l’execució queden acotades a l’Estudi de Seguretat i Salut, que serà la referència perquè els contractistes elaborin els seus Plans de Seguretat i Salut. Aquest document s’acompanya al projecte de l’obra en qüestió.

Projectes de instal·lacions d’elements auxiliars o construccions temporals.

Bastides, muntacàrregues, carpes i pèrgoles provisionals. Elaborar la documentació que defineixi el procés de muntatge i desmuntatge, estableix els límits dels usos, indica els punts i moments de supervisió de diferents intal·lacions provisionals. Aquesta documentació pot ser sol·licitada per l’administració competent per donar la autorització de muntatge i ús de les instal·lacions.

Auditoria de projecte.

Supervisió de la coherència dels diferents documents que formen part del projecte d’acord amb Codi Tècnic de l’Edificació pel que fa al Control de Qualitat. Ho podem plantejar des de tres punts de vista diferents. Per part del projectista es tracta de revisar la coherència entre els diferents documents del projecte abans de donar-ho per acabat amb la finalitat d’evitar confusions i modificacions posteriors. En el cas del director d’execució material el que li oferim és la revisió de la coherència i l’elaboració del programa del control de qualitat. I si ens posem en el lloc de l’empresa constructora aquesta revisió li permetrà presentar un pressupost més coherent amb el projecte així com saber quines tasques ha de fer en relació al control de qualitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s